Nordsjællands Børnekor (1.-3. klasse)

Nordsjællands børnekor i Karlebo Sogn

 

Hermed inviteres alle børn fra 1-3. klassetrin, som er glade for sang og musik til at deltage i børnekorarbejdet i Nordsjællands korskole, Fredensborg Provsti.

Nordsjællands Børnekor består af ca. 40 børn i alderen 6-9 år. Vi arbejder med et bredt sammensat repertoire: Klassisk og rytmisk, salmer, sange og viser, så der er noget for enhver smag. Udover at synge, danser vi og spiller på rytmeinstrumenter. Det er nemlig vigtigt at få hele kroppen med, når man synger. Og så skal det være sjovt og hyggeligt at gå til kor!

Det traditionelle korarbejde suppleres med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m. Herudover medvirker Børnekoret selvfølgelig en gang imellem ved gudstjenesterne i sognekirkerne.

Ved optrædener og workshos samles begge børnekor og mærker glæden ved at synge mange sammen.

Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret.

Børnekoret er opdelt i to satellit-kor, som øver ugentligt hver for sig. Det ene synger i Asminderød og det andet hos os i Egedal Kirke.

Inden hver korprøve i Karlebo Sogn får børnene et glas saftevand og en bolle. Det forventes, at børnene har spist og drukket, når korprøven starter.  

Øvetidspunkter:

Karlebo Sogn: Hver tirsdag kl. 17.00-18.00 i Egedal Kirke, Egedalsvej 3, Kokkedal.AFLYST 16. januar 2024 

Asminderød Sogn: hver tirsdag kl. 15.30-16.30 i Asminderød Sognegård, Asminderødgade 48, Fredensborg

Hvis du synes, dette lyder spændende, så grib chancen nu og meld dit barn  til børnekoret der, hvor det passer dig bedst. Læs mere om børnekorene, tilmelding og korlederen Simone Maja Pedersen HER .

Alle børn skal tilmeldes hvert år og tilmeldingsgebyret er kr. 600/årligt og der er ingen korudgifter herudover Såfremt økonomien i jeres familie er trængt, er det muligt at søge om friplads. Send en mail til karlebo.sogn.dk, hvorefter jeres ansøgning vil blive behandlet fortroligt af en fra Karlebo Menighedsråd.

Har du spørgsmål ifm. dit barns tilmelding eller andet, så kontakt korlederen Simone Maja Pedersen pr. mail: korleder@simonemaja.dk eller pr. telefon: 71794222 eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

Læs mere om Nordsjællands Korskole, Fredensborg Provsti HER.

Nordsjællands Korskoles kalender